Passie

 

Al van kind af aan, heb ik een passie voor katten. Al in mijn jeugd wisten mensen de weg naar mij met vragen over katten en volgden er verschillende (verwilderde) jonge katers en poezen, wat voor mij iedere keer een enorm leuke en dankbare uitdaging was om deze zo goed mogelijk te socialiseren. Waarom ik niet meteen een studie in de dierenwereld ben gaan doen, vraag ik mij nu nog wel eens af.

Wie ben ik?Het is nooit te laat om te leren!

 

 

Maar het is nooit te laat om te leren! Een passie voor katten is altijd gebleven en interesse in het gedrag van dieren, voornamelijk katten, is in de loop der jaren alleen maar meer geworden. Begin 2015 ben ik bij Tinley gestart met de opleiding tot gedragstherapeut voor katten.

Inmiddels mag ik mij gediplomeerd kattengedragstherapeut noemen en blijf ik mij met behulp van nascholing  ontwikkelen op het gebied van katten en gedrag.

 

Wat is "natuurlijk" kattengedrag en wat is abnormaal? Waar komt dit abnormale gedrag vandaan en hoe kunnen we dit oplossen? Dat is waar ik mij als kattengedragstherapeut nu en in de toekomst mee bezighoud.

 

Naast mijn werk als gedragstherapeut, pas ik op katten en heb ik een webshop met het leukste kattenspeelgoed, slowfeeders en een uitgebreid assortiment intelligentiespeelgoed voor de kat. Kijk daarvoor op www.voerpuzzels.nl