Verzamelde nuttige links voor FeliFeline kattengedragstherapie en kattenoppas
Publicatie op indebuurt.nl/arnhem. Wie is en wat doet Marieke als kattengedragstherapeut.
*Gepubliceerd in het magazine "Kattenmanieren" Op pad met katten gedragstherapeut Marieke van Heumen Mika sproeit in huis. Door middel van een uitgebreide vragenlijst vooraf en aanvullen het consult aan huis word duidelijk dat Mika teveel stress ervaart. Na het consult aan huis volgt een therapie/behandelplan met tips en adviezen om het probleemgedrag aan te pakken. Hier kan de eigenaar mee aan de slag. Gedurende 3 maanden word de eigenaar ondersteund in het uitvoeren van het behandelplan.

Arme Nikita, haar vrouwtje overlijd en zij blijft achter met iemand die niks om haar geeft. Stichting Uno 112 heeft haar opgevangen en geplaatst bij Laura en Bas. Nikita had zich geen beter huisje kunnen voorstellen denk ik! Nikita was enorm angstig en kwam de eerste tijd niet van de zolder af. Samen met Laura hebben we er alles aan gedaan om Nikita zich op haar gemak te laten voelen. Het resultaat is geweldig. Artikel gepubliceerd in "kattenmanieren" 1, 2017.

Hoe merk je wanneer je kat het te warm heeft? Lees het in deze blog.
heeft u er al bij stil gestaan wie er voor de kat zorgt tijdens de vakantie? Wat het meest prettig is voor de kat? Meenemen naar de camping, uit logeren bij bekenden, naar een kattenhotel of blijft de kat in zijn eigen omgeving, waar alles bekend is en hij zich het meest prettig voelt?