Geen kattenoppas meer

 

De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier op vele katten in en om Arnhem gepast. 

Ik weet dat het lastig is een fijne kattenoppas te vinden, wat maakt dat ik zo lang mogelijk heb geprobeerd door te gaan. Met veel moeite heb ik nu toch de beslissing moeten maken te stoppen met kattenoppas. Veranderende omstandigheden zorgen ervoor dat ik niet meer de flexibiliteit heb, om dagelijks op al die lieve katten kan passen. 

 

 

 

U vakantie? Uw kat vakantie!

kattenoppas aan huis, kattenverzorging, kattengedrag, kattengedragstherapie, kattengedragsadvies
U vakantie? Wij ook vakantie!

Een fijne vakantie geboekt? Of een weekendje weg? Met een goede oppas voor uw katten, kunt u daar ook echt onbezorgd van genieten.

 

Een onverwachte of een geplande ziekenhuisopname, revalidatie of (tijdelijke) handicap kan ook een reden zijn dat er extra hulp nodig is voor de verzorging van uw huisdieren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, ik denk graag met u mee.

 

 

Een kat voelt zich het meest prettig in zijn/haar eigen territorium, thuis dus. Ook tijdens uw afwezigheid, willen de katten goed verzorgd worden. In overleg kom ik een of enkele keren per dag bij uw katten thuis om ze te knuffelen, te verzorgen en kijken of alles goed met ze gaat. Ik houd u op de hoogte hoe het met de katten gaat door het sturen van foto's of een klein verslagje via email of whattsapp.

 
De planten water geven, in de zomer een keer de tuin sproeien, post verzorgen en stofzuigen voordat u weer thuis komt, geen probleem! Uiteraard word iedere dag de kattenbak uitgeschept en bij een langere afwezigheid volledig verschoond. Ook het geven van bijvoorbeeld insuline is geen probleem.
 
Kleine huisdiervriendjes zoals konijn, hamster en cavia worden tegen een kleine extra vergoeding meegenomen in de verzorging. Voor grotere huis- of erfdieren kijk ik graag samen met u naar de mogelijkheden.